2014-05-27 17:45:00• hírek • Kocsis Zoltán

Csomagtartóból lőtte meg a puska

Szerencsés kimenetelű vadászbaleset történt hétfő késő este a Szatmár megyei Lajosmajor település területén: az egyik vadász „csomagtartóból tüzelve" sebesítette meg társát, aki szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúszta az esetet.

A Szatmár Megyei Rendőrség Lőfegyverek, Robbanószerek és Veszélyes Anyagok Osztályát hétfő este 23.00 óra körül értesítették, hogy percekkel korábban baleset történt Lajosmajoron. A helyszínre érkezve a hatóság emberei megállapították, hogy a három férfi vadászaton vett részt Krasznaterebesen. A vadászat legális körülmények között történt, nem orvvadászokról van tehát szó.

A három vadász egy Suzuki típusú gépkocsival közelítette meg a helyszínt. A vadászat végeztével is ebbe az autóba pakoltak be. Egyikük épp fegyverét akarta elhelyezni a jármű csomagtartójába, amikor a puska elsült.

A golyó a gépkocsi közelében tartózkodó Gheorghe C.-ét találta el. A férfit a Szatmár Megyei Kórházba szállították, ahol az orvosok megállapították, hogy a golyó szerencsés módon valamennyi létfontosságú szervét elkerülte, így a férfi kisebb sérüléssel megúszta az esetet.

A további vizsgálatok lefolytatása érdekében a rendőrség lefoglalta a fegyvert, a figyelmetlen vadász ellen pedig gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indítottak eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: